Tia osvaja senzualnom pjesmom “To nismo mi”

Tia, mlada pjevačka zvijezda u usponu predstavlja svoj novi singl, senzualnu poslasticu “To nismo mi” s kojim se pridružuje četvrtom izdanju nagradom Porin nagrađenog projekta Femme nouvelle.
“Pjesma ‘To nismo mi’ govori o emocionalnom putovanju kroz koje vjerujem da je svatko od nas bar jednom prošao. Izražava osjećaj gubitka identiteta u situaciji ili odnosu, ovisno o vlastitoj interpretaciji, koja se mijenja i postaje strana. Ja bih rekla da pjesma potiče na refleksiju o vlastitoj autentičnosti, izražavanju istinskih osjećaja i suočavanju s promjenama koje se javljaju u raznim situacijama. Često pokušavamo zadržati dah i održati „nešto“ živim, ali suočavamo se s poljima koja su slomljena. ‘To nismo mi’ nas poziva da se otvorimo svojim istinskim osjećajima, da ne zanemarimo svoj glas te da je važno suočiti se s promjenama i izgubljenosti koju možemo osjetiti u raznim trenutcima.”, otkrila je Tia te nadodala:
Pjesma je vrlo topla i vjerujem da će svima postati bliska. Senzualnost se izražava kroz nježne melodijske linije i emotivan tekst. Svaki ton, svaki izgovoreni stih nosi sa sobom toplinu. Kroz njen zvuk i riječi, “To nismo mi” postaje naša vlastita priča te ju ostavljam na vašu interpretaciju


Na pjesmi su uz Tiju radili Vlaho Arbulić i Mihovil Šoštarić – Lockroom, a kako kaže “rad u studiju na ovoj pjesmi je bio tako gladak. Nevjerojatno kako se pjesma jednostavno uklopila od samog početka, kao da je već postojala u zraku.”
Neodoljiv prateći video spot potpisuje dobitnik nagrade Porin Benjamin Strike:
“Želja nam je bila snimiti sanjivi, senzualni spot, pomalo magičnog, nerealnog karaktera, koji u isto vrijeme izgleda i retro i moderno, baš kao i sama pjesma. Sandro Sklepić napravio je izvanserijski light, a poigrali smo se i zanimljivim pokretima kamere. Ja i Tia smo kliknuli na prvu, imali smo istu viziju što se vizuala pjesme tiče pa je snimanje i edit videa prošao u potpunosti bezbolno. Ja sam zaljubljen u ovaj spot, a nadam se da će se u njega zaljubiti i svi koji ga pogledaju. Nadam se da je ovo tek prva u nizu mojih i Tijinih suradnji.” rekao je Benjamin.

“Imala sam predivan tim iza sebe, puno zabave i kreative na jednom mjestu. Željeli smo prenijeti onaj bajkoviti i magičan osjećaj koji se osjeća u pjesmi, i mislim da smo uspjeli u tome. Svaki kadar, svaka scena, bila je pažljivo osmišljena i režirana kako bi donijela taj osjećaj čarolije na ekran. Osjećam da nismo mogli napraviti bolji spot za ovu pjesmu. Taj proces snimanja bio je zaista trenutak koji ću pamtiti, i presretna sam se što ćemo zajedno podijeliti tu čaroliju s publikom.”, o spotu je izjavila Tia.
Pjesma “To nismo mi” pridružuje se četvrtom izdanju nagradom Poring nagrađenog projekta Femme nouvelle koji potiče ženbsko kantautorstvo, a u sklopu kojeg će Tia nastupiti u Vintage Industrial Baru 8. lipnja:
” Ovaj projekt ne samo da promiče umjetnost, već i potiče žensko jedinstvo i osnaživanje. Smatram da podrška mladim izvođačicama nije samo ulaganje u njihovu budućnost, već je i ulaganje u stvaranje inkluzivne, ravnopravne i inspirativne glazbene scene. Biti dio ovog projekta znači biti dio pokreta koji mijenja stereotipe i ruši prepreke s kojima se žene suočavaju u industriji. Okupljanje ženskih glazbenica stvara siguran prostor u kojem se njihovi glasovi čuju, njihova umjetnost cijeni i njihovi snovi podržavaju.”, o sudjelovanju na projektu Femme nouvelle izjavila je Tia.

Pjesma “To nismo mi” dostupna je na svim streaming platformama
YOUTUBE: https://youtu.be/EV474L-Sqo4
STREAMING: https://bfan.link/to-nismo-mi