Francuska indie avangarda Orange Dream u Močvari

S veseljem vas pozivamo na nevjerojatan glazbeni doživljaj koji će se odigrati pred vašim očima! Orange Dream, jedinstveni minimalistic rock duo iz Valenciennesa, dolazi na pozornicu Močvare kako bi nas odveo na putovanje kroz njihov pomalo lud, ali fascinantan glazbeni svijet.
U aranžmanu indijanera i vintage gitare, Orange Dream budi plemenske blues čini. Nastanjen, sirov i opojan, duo iz Lillea sučeljava indie rock i pogani, zaigrani pop, jednako neposredan koliko i fino satkan. Kiselo-slatki san koji s nas spada poput koprene.
Prilika da Orange Dream vidite na koncertu je poput sanjarenja, a njihova gotovo teatralna izvedba vas će obuzeti već od prvih nota. Njihov prvi EP “Inside The Wave”, koji su objavili 2018., snimljen je u podrumu njihovog starog stana s dva simultana pojačala i udaraljkama, što dodatno naglašava njihovu kreativnost i autentičnost.

Orange Dream vješto miješa suvremeni rock s utjecajima sedamdesetih i melodijama Syda Barretta, Black Angelsa i Björk. Rezultat je eksplozivan koktel zvukova koji nas prožima strašću, a istovremeno otkriva slatke glazbene note koje ćete (ponovno) doživjeti uživo.
Njihove najnovije pjesme, poput “What’s Happening Now?” i “Need To Talk”, objavljene su 2020. tijekom Crossroads Session-a na AERONEF-u u Lilleu, donoseći svježinu i inovaciju u svijet glazbe.
Stoga, pripremite se za nezaboravan glazbeni spektakl! Pridružite nam se na koncertu Orange Dream, koji će nas odvesti na jedinstveno putovanje kroz njihov glazbeni san.
Koncert je podržan od strane Liveurope mreže. Mreža Liveurope sufinancirana je kroz program Kreativne Europe Europske unije.
Srijeda 27.9.2023.
Vrata 20h, koncert 21h
Upad u pretprodaji: 6 €/45,21 kn
Upad na dan događanja: 8 €/ 60,28 kn 

https://www.youtube.com/watch?v=zNJll0AVMHE