“21 gram je simbolika težine duše” – Marko Kutlić objavio poseban duet s Lu Jakelić

“Dugo sam lovio Lu za taj duet. Dvije i pol godine sam ju pokušavao dobit. Iako u startu nije bila baš zaintersirana bio sam uporan sve do koncerta Amire Medunjanin u Areni Zagreb, na kojem smo oboje bili gosti. Donio sam gitaru i iznenadio ju s pjesmom. Tada sam ju prvi put zasvirao pred njom i nakon tog susreta je pristala”, ispričao je Marko priču o nastanku suradnje sa sjajnom glazbenicom i prijateljicom Lu.

Pjesma se zove “21 gram”, što je simbolika težine duše. Ideja iza pjesme krije se u poimanju te težine.
Iako duša teži samo 21 gram, ponekad se možemo osjećati kao da teži dvije tone, što je poruka koju Marko Kutlić i Lu Jakelić sjajno prenose u ovom duetu.

 

Spot za pjesmu snimljen je s velikim timom vrhunskih profesionalaca s kojima su Marko i Lu već prije surađivali. Filip Gržinčić je pod redateljskom palicom uz producenticu Slađanu Gržinčić napravio, slobodno možemo reći, umjetničko remek djelo na koje su svi sudionici ovoga dueta jako ponosni.
Autor teksta za pjesmu “21 gram” je Aleksandar Čubrilo, glazbu je napravio Marko Kutlić, a za zaista poseban i zanimljiv aranžman je zaslužan Rejhan Okanović Regi, inače dugogodišnji suradnik Lu Jakelić, kojemu je to bila prva suradnja s Markom. Sudeći prema impresijama i oduševljenju koje popularni glazbenik ne krije, vjerojatno neće biti posljednja.

Lu Jakelić & Marko Kutlić – 21 gram