Feminnem i Marija Mirković poklanjaju vam suradnju koju ćete brzo zavoljeti

 

Ujedinile su se popularne predstavnice domaće glazbe i objavile spot za poznatu pjesmu “Noćas si moje vino”.
U spotu prekrasne Feminnemke i Marija Mirković ponosno “osvajaju” grad, a zanimljiva je to konotacija jer njihovo samopouzdanje naglašava ženstvenost i snagu.
Dame su u spotu kroz Zagreb nosile stil koji izgleda kao sa svjetskih modnih pista, a neke scene su zahtijevale i dosta hrabrosti. Spot je režirala Sandra Mihaljević s kojom i Marija i Feminnemke surađuju već dugi niz godina, a to očito vrlo dobro funkcionira ako je suditi po ovome, ali i po svim prethodnim spotovima. Pjesma ima dosta ženstven i čak pomalo boemski prizvuk, a pjevačice su se u spotu savršeno uživjele u tu ulogu.

Autori pjesme su Branimir Mihaljević koji je napisao glazbu i aranžman te Nenad Ninčević koji je napisao tekst. Zasluge za aranžman idu i talentiranom Marku Mihaljeviću, a ova suradnja obilježava još jednu sjajnu crticu u višegodišnjoj suradnji svih uključenih u ovaj projekt.
Marija je nedavno uživo predstavila publici dva albuma odjednom. Album obrada pod nazivom “I to sam ja” te autorski album “Ja sam Marija” na kojem je baš pjesma “Noćas si moje vino” pokupila odlične komentare.