Judas Priest ima najprodavanije strano izdanje u Hr

Sastav Judas Priest ima najprodavanije strano izdanje u Hrvatskoj. U pitanju je album Invincible Shield (Sony Music/Menart), koji je ovime postao jedanaesti naslov na broju jedan strane Top-liste prodaje.
Isto tako, ovim rezultatom Judas Priest bilježi svoj prvi ulaz u rezultate prodaje nakon 26 mjeseci (Reflections – 50 Heavy Metal Years Of Music, Sony Music/Menart, 17. siječnja 2022.).

 


Norah Jones se nalazi na drugoj poziciji s pločom Visions (Capitol/Universal Music Hrvatska), dok na trećem mjestu boravi Ariana Grande s albumom eternal sunshine (Republic/Universal Music Hrvatska). The Rolling Stones s koncertnim zapisom Live at The Wiltern (Mercury/Universal Music Hrvatska) je ostao na broju četiri, a Top 5 zaključuje EP Maxident (Stray Kids, JYP Entertainment).

Tjedna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internetskih trgovina diskografskih kuća. Ovotjedna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u tjednu od 11. do 17. ožujka 2024., a možete je pronaći na stranici top-lista.hr.

Novosti na stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na :  Top lista prodaje_strana