Komičarska i televizijska zvijezda Goran Vinčić s BIS Comedy kolektivom u svibnju puni Lisinski


Goran Vinčić prošle godine postao je najmlađi komičar koji je napunio Dvoranu Lisinski, a u subotu 25.5. vraća se na mjesto zločina te će uz pet vrhunskih komičara BIS comedy kolektiva još jednom napuniti Veliku dvoranu.

“Ponosan sam što moj kolektiv BIS comedy napokon dolazi u Lisinski! Moje kolege su sjajni komičari i jedva čekam da se predstave publici u pravom svjetlu. Ovaj show će pokazati zašto je stand up komedija zaslužila veliku scenu koncertne dvorane Lisinski.

Nastupati u Lisinskom bilo je nešto predivno, nezaboravno, stepenica više u karijeri i moj najveći nastup ikada! Sad kada se opet vraćam s kolegama na veliku scenu manje sam nervozan, ali je trema i dalje tu. Ja ću biti domaćin večeri i izlaziti više puta na scenu, tako da ljudi mogu očekivati odličnu zabavu, pogotovo prvi redovi!”, rekao je Vinča.

Uz pripremanje velikog nastupa s BIS-ovcima, Vinča puni dvorane diljem Hrvatske i regije, a započeo je i s angažmanom u najzabavnijem televizijskom showu “Tko to tamo pjeva?” koji je počeo s emitiranjem sredinom ožujka u programu Nove TV.

” ‘Tko to tamo pjeva?’ najluđi je televizijski show koji ćete gledati, nakon prijenosa Sabora. Tu ima svega, pjesme, plesa, komedije, drame i natjecanja! Prvi put sam u ulozi panelista koji mora davati komentare, trudim se što više zabaviti i pomoći natjecatelju da osvoji što više novca.

U panelu je diva Alka Vuica, Luka Nižetić je stariji brat koji izgleda mlađe od mene, a Gianna Apostoloski definitivno najzabavnija! Ponekad se previše smijemo jedni drugima, na snimanju je odlična atmosfera, nema ništa “fejk” i mislim da će to osjetiti publika ispred malih ekrana.”, o angažmanu u popularnom showu je otkrio.

Vinču i ekipu ulovite 25. svibnja u Dvorani Lisinski! Pripremite se za najveći comedy spektakl godine! Fino se sredite, javite rodbini i prijateljima te svi skupa izađimo na BIS u Lisinski! BIS comedy kolektiv čine Marko Dejanović, Tin Sedlar, Goran Vinčić, Hrvoje Krmelić, Admir Šećkanović i Vanja Perić.

ULAZNICE; https://www.entrio.hr/event/izadjimo-na-bis-stand-up-comedy-show-17132