Nela i Nika Turković predstavljaju nezaustavljivu girl power himnu “Mogu i sama”

Suradnja dviju sjajnih kantautorica moćna je girl power himna koja u sjećanje priziva kultni duet Nine Badrić i Emilije Kokić ili snažne singlove grupa Divas i Mayales. Ujedno, “Mogu i sama”, prva je pjesma u kojoj Nela i Nika zajedno potpisuju tekst i glazbu.

Snimanje pjesme potpisuje Mihovil Šoštarić Lockroom, a spot Benjamin Strike i Dario Radusin. Video je sniman u baroknom dvorcu Sv. Križ Začretje, čija je vlasnica Mirna Mršić Flogel, jedna od naših najcitiranijih znanstvenica, a lokacija je savršena za estetiku koju su Nela i Nika zamislile. Singl “Mogu i sama” zajedničko je izdanje Aquarius i Croatia Recordsa.

Od sudjelovanja u showu The Voice Hrvatska, preko A strane, do prvijenac “Melodrama”, Nela je postala upečatljiv dio glazbene scene, cijenjena zbog izuzetnih vokalnih i autorskih kvaliteta. Njeni singlovi redovito zauzimaju visoka mjesta na HR TOP 40 ljestvici, a s “Nebo gori” i “Nepokoriva” najavila je velike zaokrete u zvuku, dok će kompletan drugi album biti realiziran u 2024. Nika Turković jedna je od najuspješnijih mladih kantautorica čiji je hvaljeni album prvijenac “11” dva puta zasjeo na vrh najprodavanijih izdanja u Hrvatskoj. I Nikino novo izdanje planirano je za tekuću godinu, a idealno ga je najavio singl “Ima smisla” s kraja 2023.

Sjajna suradnja dviju mladih kantautorica, Nele i Nike Turković, na pjesmi “Mogu i sama” dostupna je na svim streaming servisima.

Nela, Nika Turković – Mogu i sama