U ritmu prijateljstva – Siniša Biško predstavlja novi singl “Prijatelji dobra večer”

Siniša Biško, poznat po svojoj virtuoznosti na harmonici i izvanrednom vokalu, oduševljava svojim najnovijim singlom, “Prijatelji dobra večer”.
Ova pjesma, četvrti singl koji Biško objavljuje u suradnji s Croatia Records, donosi ugodnu kombinaciju tamburaških instrumenata i emotivnih stihova koji podsjećaju na važnost prijateljstva u našim životima.
Autor glazbe, teksta i aranžmana, Ivica Plivelić Iva, predstavlja svoj talent kroz prekrasne tamburaške melodije. Upravo je on odsvirao sve tamburaške instrumente, dok je produkciju pjesme obavio u svom studiju Tamburica.

Videoprodukciju potpisuje Igor Kolarec, čiji se rad odražava kroz izvanrednu vizualnu izvedbu koja prati Biškovu interpretaciju. U spotu, vidimo Sinišu kako uz sviranje harmonike uživa u društvu prijatelja, okruženima hranom, pićem i zajedničkim smijehom. Scena nazdravljanja vinom oslikava toplinu trenutka, kao i važnost zajedništva.
“Prijatelji dobra večer” posveta je svim dragim prijateljima koji nas prate kroz životne radosti, ali i izazove. Sve govori i sam tekst pjesme “Prijatelji dobro večer, s vama uvijek imam sreće”, kao poziv na slavlje života i prijateljstva.

Siniša Biško – PRIJATELJI DOBRA VEČE