Preko dana dizajnira dijelove za autoindustriju, a po noći postaje opaki komičar! Vanja Perić i BIS Comedy uskoro u Lisinskom

Svestrani Vanja Perić djetinjstvo je proveo čuvajući ovce, danas je dizajner za autokonektore u automobilskoj industriji, a kada padne mrak postaje vrhunski komičar koji 25. svibnja. s BIS Comedy kolektivom stiže u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski!

Vanja je sa stand-up komedijom krenuo gledajući kolege i misleći da bi se i on sam u tome mogao okušati, a na njegovo opće veselje ispostavilo se i da zaista može!

“Kroz godine nastupanja upoznao sam mnogo ljudi i komičara, a nakon nekog vremena (čitajte – kada sam postao bolji) ponudila mi se i prilika da nastupam s dečkima iz BISa. Osim što smo kolege, jako smo dobri prijatelji i van pozornice. Dečki iz BISa su prvi shvatili kako sam loš u marketingu, a na moju sreću – dobar na pozornici!”, otkrio je Vanja.



Kada ne dizajnira autodijelove i ne nasmijava publiku, Vanja najviše voli provoditi vrijeme sa svojim sinovima, igrati šah i čitati. Kao zanimljivost o sebi izdvaja da ga interesiraju stvari koje su većini drugih dosadne kao primjerice dugi dokumentarci o postavljanju skela i rušenju dimnjaka.

Vanja kaže da voli se što je drugima dosadno, ali njegova komedija je tome potpuna suprotnost! U to se uvjerite sami 25. svibnja u Dvorani Lisinski! Pripremite se za najveći comedy spektakl godine! Fino se sredite, javite rodbini i prijateljima te svi skupa izađimo na BIS u Lisinski! BIS comedy kolektiv čine Marko Dejanović, Tin Sedlar, Goran Vinčić, Hrvoje Krmelić, Admir Šećkanović i Vanja Perić.