Suradnici Močvare Robert Perišić, Kornel Šeper, Milan Manojlović i Mreža Antifašistkinja Zagreba dobili su Nagradu Grada Zagreba

Dugogodišnji suradnik Močvare Robert Perišić koji vodi program Književnost u Močvari i predstavlja mlade pisce dobitnik je ovogodišnje Nagrade Grada Zagreba. A da sreća bude još veća Robert nije jedini iz Močvare koji se ovim uspjehom može pohvaliti – za knjigu Mance – Tajna starog hrasta Milan Manojlović Mance i Kornel Šeper također su dobitnici Nagrade Grada Zagreba. Knjiga “Mance – Tajna starog hrasta” je monografija o Milanu Manojloviću Manceu, tihoj legendi zagrebačke scene, freak-folk pioniru koji je obilježio brojne generacije publike.


No to nije sve jer Nagradu Grada Zagreba dobile su i drage kolegice i kolege iz Mreže Antifašistkinja Zagreba (MAZ), osnovani s ciljem okupljanja i umrežavanja antifašistički orijentiranih građana, a koji 4.5. u suradnji s Močvarom organiziraju Trnjanske kresove na Savskom nasipu te prateći 13. Antifa Night u Močvari.
Ova nagrada prikladna je trešnja na vrhu torte jer Klub Močvara ove godine slavi svoj 25. rođendan, a zajedno će ga sa susjedima iz Pogona Jedinstvo, koji slavi svoj 15., proslaviti uz hrpu događaja .