Veseli mrgud Admir Šećkanović s BIS Comedy kolektivom uskoro u Lisinskom

Admir Šećkanović, veseli mrgud nepogrešivog smisla za humor 25.5. kao dio BIS Comedy kolektiva stiže u zagrebačku Dvoranu Lisinski s jednom misijom – da publiku nasmije do suza!

Admir se u vještinu zabavljanja i nasmijavanja zaljubio nakon što je sudjelovao u nekoliko open-micova. Ljubav je uskoro rođena i odvažio se na korak dalje: “Dogodio mi se eureka moment kada sam vidio sve te kolege kojima je danas to posao i kada sam shvatio da se od svega onoga na što su me profesori i učiteljice upozoravali može živjeti.!”

Admir za sebe kaže da je veseli mrgud i atletčni buco s dvije lijeve noge koji je zaplivao i u TikTok vode u kojima je već postao profesionalac te njegovi videi broje stotine tisuća pregleda.

Admira i ekipu ulovite 25. svibnja u Dvorani Lisinski! Pripremite se za najveći comedy spektakl godine! Fino se sredite, javite rodbini i prijateljima te svi skupa izađimo na BIS u Lisinski! BIS comedy kolektiv čine Marko Dejanović, Tin Sedlar, Goran Vinčić, Hrvoje Krmelić, Admir Šećkanović i Vanja Perić.
ULAZNICE; https://www.entrio.hr/event/izadjimo-na-bis-stand-up-comedy-show-17132