Selestia je u video spotu za singl “Druga osoba” postala heroina video igrice

Selestia (Gabriela Zrilić), mlada umjetnica osvojila je publiku svojim prvim singlom “Lane Switching”, a sada predstavlja “Drugu osobu” kojom potvrđuje zašto je baš ona nova it cura glazbene scene.
“Ovu pjesmu je inspirirao jedan dečko. Dopisivali smo se i izlazili neko vrijeme i onda sam bila inspirirana da napišem pjesmu o tome kako se osjećam ugodno i toplo s njim, ali mi nikad nije bilo jasno zašto se on ponaša tako slatko i romantično prema meni, budući da se nismo dugo poznavali i da sam znala da izlazi s drugim curama. Tako je i nastao refren ‘Topim se u tvojim rukama i ti to znaš, zašto mi radiš to kad sutra bit će druga osoba’.”, o inspiraciji iza novog singla ispričala je Selestia.
Kao i “Lane Switching”, Selestia je i na “Drugoj osobi” nastavila suradnju s producentom Filipom Majdakom:

“Na ovoj pjesmi sam radila s Filipom Majkom, obožavam raditi s njim, uvijek nam u studiju bude jako zabavno. Kada je pjesma ‘Druga osoba’ bila pri kraju miksanja, došla sam do Filipa da preslušavamo mix i master i onda smo shvatili da nam nešto ne zvuči kako treba. Dogovorili smo se da ćemo presnimiti vokale i onda smo dan prije nego što je final trebao biti poslan presnimili cijelu pjesmu. Oboje smo bili pod stresom, ali kad smo ušli u studio, sve je teklo tako lagano i sve smo snimili baš kako smo htjeli. “

Selestia je već u ranim fazama karijere našla svoj dream team, pa je intrigantni i inovativni spot ponovno snimala ekipa mladih kreativaca iz udruge Unity of Colors:
“Spot je radila ekipa Unity of Colors u koprodukciji s JustShootom. Do ideje smo došle redateljica Andrea Bukovčak i ja. Andreu je inspirirao stih ‘ne znaš tko sam ja’ i htjela je da napravimo twist na tu ideju tako što ću ja u ovo priči biti ta koja je zapravo negativka. Smislile smo lik Slayestia koja je super villan, Lara Croft verzija mene i storyline u kojem ona ide ubiti ‘Drugu osobu’ tj. drugu curu s kojom dečko s kojim ja izlazim također izlazi. Dodale smo i elemente video igrice kada na početku možemo odabrati svog borca: Gabriela, Selestia i Slayestia te kasnije oružje.”

Gabriela kaže da su se na snimanju jako zabavili, a posebno kul joj je bilo koristiti katanu i palicu i s njima mlatit i glumit da je ratoborna iako, kako kaže, zapravo stvarno nije: “Bili smo i u shooting rangeu što mi je bilo zanimljivo, čak sam kasnije i pucala iz pištolja i pogodila metu svih pet puta.”

Pjesma “Druga osoba” dostupna je na svim streaming servisima.
YOUTUBE: https://youtu.be/Ttfgx7QHejQ
STREAMING: https://bfan.link/druga-osoba