Tin Sedlar je najniži komičar na Balkanu s maksimalnim učinkom! Uskoro u Lisinskom nastupa s BIS comedy kolektivom


Tin Sedlar može se pohvaliti titulom najnižeg komičara na Balkanu te tu titulu nosi s ponosom, a njegov komičarski učinak je maksimalan! U njegov talent uvjerite se 25. svibnja u dvorani Lisinski u kojoj će Tin nastupiti s BIS Comedy kolektivom!

Tin za sebe kaže da voli sve što vole mali, a voli se pohvaliti i da je jedan od naših najpristojnijih komičara. Gospodin po prirodi i štreber u duši obećaje da su na njegovim nastupima prvi redovi sigurni i svi željni dobrog humora mogu u njegovom nastupu uživati bez straha.



Tin je i suosnivač BIS Comedy kolektiva, a stand-up komedijom bavi se već više od trinaest godina tijekom kojih je održao preko 1100 live nastupa, a također je koautor i izvođač uspješne predstave “Ocat i sin” koju izvodi sa Zlatanom Zuhrićem Zuhrom.

Tin Sedlar s BIS Comedy kolektivom stiže 25. svibnja u Dvoranu Lisinski! Pripremite se za najveći comedy spektakl godine! Fino se sredite, javite rodbini i prijateljima te svi skupa izađimo na BIS u Lisinski! BIS comedy kolektiv čine Marko Dejanović, Tin Sedlar, Goran Vinčić, Hrvoje Krmelić, Admir Šećkanović i Vanja Perić.
ULAZNICE; https://www.entrio.hr/event/izadjimo-na-bis-stand-up-comedy-show-17132