Garavi su spremni osvojiti srca novom baladom “Bog zna koliko te volim”

Vrijedni slavonski tamburaši, Garavi, uspješno redaju hit za hitom uz njihovu glavnu muzu – ljubav.
Pjesma “Bog zna koliko te volim” još je jedna od mnogih ljubavnih priča ispričana kroz note i stihove. Ova emotivna balada ispunjena je lijepim i autentičnim emocijama koje griju srce, a proživljavaju ih svi koji vole i koji su voljeni.

Autor glazbe i teksta koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim je Alen Jakobović. Za aranžman su zaslužni Ivan Vodopić i Olja Dešić, koji potpisuje i audio produkciju. Ova romantična priča upotpunjena je atmosferičnim videospotom iza čije produkcije stoji Mario Miloloža.

Garavi su prepoznatljivi po pozitivnoj energiji koju kontinuirano prenose u svoje stvaralaštvo. Ljubav je njihova vječna inspiracija i vješto ju uklapaju u svoje pjesme. Ona je univerzalna tema koja povezuje sve ljude i obuhvaća širok spektar osjećaja, a ovog puta su je odlučili prikazati kroz tamburašku baladu modernog aranžmana.
Posljednji album “Tri želje” objavili su 2019. godine. Na njemu se nalaze nezaboravni hitovi “Za ljubav nisam kriv”, “Tri želje” i mnogi drugi, a svoju daljnju glazbenu karijeru okitit će nadolazećim albumom kojeg, osim novog, najavljuju već objavljenim singlovima “Dama”, “Trnoružica”, “Voliš li me ti”, “Raj” i “Volim oko garavo”.

GARAVI – Bog zna koliko te volim (Official video)