Celje osvojilo I veteranski međunarodni turnir u hokeju na ledu ” Šalata Stars”

celje naslovna

Ovog vikenda odigran je u Zagrebu  veteranski turnir  u hokeju na ledu. Sve momčadi  igrale  su svaka sa svakom , a u nedelju su prve dvije plasirane momčadi odigrale utakmice  za prvo  mjesto, dok su  treća i čertvrto plasirana momčad igrale   utakmicu  za treće mjesto.
Ekipa Jocker  Tsunami Team igrala je van konkurencije , ali valja napomenuti da je ta ekipa pobijedila sve utakmice i turnir završila bez poraza.

Turnir je osvojila momčad Celja pobijedivši u finalu Šalata Stars 1, dok je Detva iz Slovačke pobijedila u utakmici za  treće mijesto momčad Šalata Starsa 2 .

U finalnoj utakmici prvi pak  bacio je  Tomislav Brenčun nekadašnji igrač HK Mladost koji je prije nekoliko godina stradao u saobračajnoj nesreći. Bruno Zajec i Mile Stojačić  od organizacijskog  odbora  turnira (u sastavu – Roman Rajher, Damir Glad, Mario Čurćić,  Franja Jaki, i Krešo Starčević ) dobili su  pokal za doprinos hokejskom sportu, najbolji golman turnira   bio je  Damir Glad-Flašek  , dok je najbolji strijelac turnira   bio Tomislav Krmpotić oba iz ekipe Šalata Stars 1.

no images were found