GORAN BARE & MAJKE u Boogaloo-u

plakat-majke

Legendarni Goran Bare, jedinstven i kontroverzan autor i glazbenik ove godine bilježi 30 godina rada! Djelovao je samostalno i s plaćenicima, ali navjerniji ostao je matičnom bendu MAJKE.

Objavio je 10 albuma, dodjeljene su mu mnoge diskografske nagrade i sve te godine karizmatični Bare, zasluženo ne silazi s vrha rock scene.

Održao je mnogobrojne koncerte diljem bivše Jugoslavije i još uvijek, nakon toliko godina, puni dvorane i stvara pravu rokersku euforiju.

Iako se često mediji bave njegovim  burnim privatnim životom ovaj glazbenik nikada nije iznevjerio svoju publiku.29.05. održat će koncert na kojem će biti zastupljene pjesme iz svih njegovih faza i tako održati još jednu u nizu lekcija iz parvog rock’n rolla.Koncert će biti podjeljen u nekoliko setova po razdobljima od samih njegovih početaka pa do Majki, Bare solo i  posebna poslastica – nove pjesme s albuma koji se snima, a koje Bare želi ovom prigodom podijeliti sa svojim fanovima: Život je osjećaj, Ja nisam tvoj, Pozovi me u noć i Moja je ljubav.

Bit će to koncert za pamćenje kako i priliči jednoj zavidnoj karijeri od 30 godina!