Kako da sex u braku ne postane dosadan

Evo nekoliko savjeta  što napraviti kada se strast počinje gasiti, te postoji bojazan da vam partner  zaluta u tuđi krevet. Kako to raditi kao na početku veze?
1. Zaskočite ga
Potrudite se izgledati i osjećati se seksi pa partnera zaskočite čim uđe u stan. Pokažite mu da ga želite bez suzdržavanja i zavedite ga kada to najmanje očekuje. Vaša nekontrolirana želja dovest će ga do ludila.

2. Iznenadite ga seksi porukom
Svaka žena najbolje zna što pali njezinog muškarca. A ako mu još putem SMS-a da do znanja što će mu raditi kada se nađu jedno pored drugog – nema onoga koji će na to ostati ravnodušan!

3. Uzbudite ga telefonskim pozivom
Možda je od poruke nekima uzbudljiviji seksi telefonski razgovor. Nazovite ga dok je na poslu, činjenica da je u uredu i da ste vi ‘zločesti’, a on mora ostati pribran još će dodatno ‘raspaliti’ njegovu maštu.

4. Pošaljite mu seksi fotografiju
Pošaljite mu seksi fotku na kojoj ste u izazovnom donjem rublju i pozirate kao prava zav
odnica.

Što onda kad seks postane dosadan?
5. Pridružite mu se pod tušem
Dajte mu nekoliko trenutaka da se opusti nakon što je otišao pod tuš, a onda mu se mazno pridružite. Jednostavno vam neće moći odoljeti.

6. Kućanski poslovi u seksi opravici
Sljedeći put kada se prihvatite kućanskih poslova – odradite to goli. Ili odjenite neku seksi opravicu: francuska sobarica ili školarka…

izvor net.hr