Top 10 ženskih fantazija!

slika

Na stranici lavalife.com objavili su  ljestvicu najčešćih ženskih fantazija:

1. Zaveo me seksi stranac –

Ogromne naklade ljubavnih romana su dovoljan dokaz, da ova fantazija nikada neće zastarjeti.

2. Djevojka na poziv –

Vjerojatno je svaka žena barem jednom zamislila, da može zaraditi puno novaca na nemoralan i društveno ne         prihvatljiv način. Naravno ne kao običbna prostitutka, neo luksuzna priležnica višeg sloja.

3. Lezbijsko iskustvo –

Nisu to samo želje muškaraca, tu fantaziju potvrđuju brojne izjave žena,  da su barem jednom u životu imale erotsku fantaziju u kojoj su s drugom ženom.

4. Imati muškarca kao kućanicu –

Više od samog seksualnog užitaka, žene privlači uzbuđenje neslućenih mogućnosti korištenja muškaraca dok rade kućanske poslove.

5. Starija žena / mlađi muškarac –

Fantazija, u kojoj zrela žena zavodi mladog muškarca, moguće i sinovog prijatelja je najvjerojatnije jedna od najstarijih fantazija. Koja se ne bi jednu noć zamijenila s Demi Moore?


6. Trojka s dva muškarca –

Ta fantazija je češća među mlađim generacijama žena kao što su pokazala istraživanja Mastersa i Johnsonove. Možda je na to utjecala veća dostupnost i raširenost pornografije.

7. Seks na javnom mjestu –

To je također česta fantazija muškaraca, a žene pri izboru javnog mjesta koriste više mašte.

8. Dominacija / silovanje –

Brojna istraživanja potvrđuju, da je u ženskim fantazijama o podređenom grubom seksu ili ‘sigurnom silovanju’, jedna od najčešćih fantazija. No to svejedno treba provjeriti ukoliko im to želite pružiti, jer je možda uzbudljivo samo dok je u glavi.

9. Ekshibicionizam –

Striptizete, nudistkinje, playboyeve zečice, domaći pornići i web kamere – puno žena si svoje ekshibicionističke fantazije i ostvari te si pri tome i zaradi neku kunu.

10. Voajerizem –

Žene također žele gledati nekoga za vrijeme spolnog odnosa, iako je ta fantazija višlje na ljestvici muških želja.



izvor:  www.intimatemedicine.com.hr