WALTER ET LES MANDRILLS s APSTINENCIJOM sutra premijerno u RIJECI

Do koncerta Waltera et Les Mandrillsa u riječkom Stereu ostao je svega jedan dan. Pozornica Sterea za Waltera i Mandrile rezervirana je sutra, 11. ožujka, kada će u svom gradu premijerno predstaviti materijal s albuma “Apstinencija” – 11 melodičnih i žestokih punk-rock pjesama od kojih su neke posvećene upravo Rijeci (Treći maj, Kružna ulica…).

Valter Kocijančić, nekadašnji vođa punk grupe Paraf, s Mandrilima će otprašiti i pokoju pjesmu iz te davne glazbene faze. Osim toga, za dobro raspoloženje Riječana pobrinut će se i odlični Brain Production s Krka te poznati riječki solo performer i punk pjesnik Izet Medošević.Toplo preporučamo da ne apstinirate, već sutra navečer krenete put Sterea.
Koncert počinje u 23 sata, a vrata Sterea otvorena su već od 22 sata.Ulaznica za koncert još uvijek ima, potražite ih na prodajnom mjestu Drop In u Rijeci (Ulica Ante Starčevića 3) po cijeni od 30 kuna ili na dan koncerta po cijeni od 40 kuna. Za lagano ugrijavanje i pripremu pogledajte videospot “Apstinencija”:
http://www.youtube.com/watch?v=tpx6o86nh7c