Grupa TUTTI FRUTTI ove godine slavi 25 godina djelovanja!

Vodeći dvojac: DADO PASTUOVIĆ (autor i basist) i  IVO  AMULIĆ (pjevač) kao jedini  preostali  članovi originalne postave benda imaju želju nove, ali i stare pjesme  približiti mlađoj publici.
Grupa Tutti Frutti žari i pali još od sredine 80-ih godina. Prvi album „Brzi vlak u nogama“ objavili su davne 1986. i važno je istaknuti, u ova vremena recesije, jedan diskografski podatak ustinu vrijedan pažnje – prodali su preko milijun nosača zvuka!Održali su brojne koncerte širom svijeta (Australija, SAD, Kanada, Novi Zeland, Njemačka, Švicarska, Austrija, Švedska…) i preko 1 500 koncerata širom  bivše Jugoslavije uključujući i mini turneju sa velikom pop zvijezdom Samanthom Fox!

Iza njih su brojni hitovi u maniri dalmatinskog pop-rocka, vrckavih pjesama o ljubavi, buntovnicima i ljepoticama, a sve generacije su posebno osvojili prekrasnim baladama.
Nakon svih ovih uspjeha, nedavno objavljen album PIVO  I TEQUILA otvara novo poglavlje naših „globalnih  Dalmatinaca“ – Ivo Amulić i Dado  Pastuović su ALFA I OMEGA starog imena koje se uvijek rado sluša…
Na koncert u splitskom klubu O’HARA uz nove pjesme Tutti Frutti podsjetit će vas na sve dobre, stare, svima znane hitove za sva vremena poput: Nasloni glavu na moje rame, Krila leptira, Stvari lagane, Ti me uzbuđuješ i mnoge druge. Opusti se i uživaj….