PRIJAVITE SE ZA AVANTURU ŽIVOTA!

Projekat “THE WAY OF LIFE” ima za cilj snimanje 46 emisija po 40 minuta na putovanju sa dva džipa i dva motorkotača na relaciji od Sibira – Kamchatka (Palana) do Cape Town-a (Afrika). Projekt je od velikog regionalnog i svjetskog značaja. Samim time što ima za cilj u tim emisijama povezati mlade sa tri kontinenta iz različitih krajeva, kultura, življenja i običaja. Dakako, bit će prikazane  i poteškoće sa kojim se u različitim dijelovima svijeta sreću mladi u svojim borbama i razlikama u društvu u kojem žive, te povezati (organiziranjem posjeta grupa studenata raznim državama) studente i mlade na putovanju. Osim toga emisije će imati i avanturistički karakter na način da će se ekipa probijati do raznih zabačenih krajeva  Azije, Europe i Afrike, sa ciljem da se prijeđe svih 70.000 kilometara koje su u planu po scenariju projekta – “THE WAY OF LIFE” .

Ekipu će sačinjavati u svakom trenutku osam članova, sa tim da mora imati i rezervnih članova, a sačinjavat će je :
– dva vozača džipova
– dva vozača motorkotača
– jedan doktor
– dva kamermana
– jedan član kao pomoć kamermanima
– (svi će raditi kao glumci u serijama)
Napominjemo za kandidate koji se žele javiti, da nije bitno jesu li momci ili djevojke, jer svi su dobro došli i mogu postati članovi ovoga putovanja života. Najkraće vrijeme koje mogu biti članovi ekipe je 21 dan, a najduže od početka do kraja snimanja. Inače, avantura započinje početkom lipnja!
Iza ovoga projekta stale su dvije svjetske TV kuće, te  Nissan patrol i BMW Njemačka.
Cijelu rutu svi zainteresirani mogu pogledati na stranici www.moto-nico.com The Way Of Life, kao i pratiti sve dnevne aktivnosti kada se krene. Nokia je osigurala kompletno tehničko praćenje.
Ovom prilikom molimo sve zainteresirane za putovanje života koji žele sudjelovati u projektu kao glumci-glumice, a željni su najveće avanture svog života, neka se jave na mail adresu: marconi13@net.hr ili na broj tel za kontakt 00387-62-127-247 .
– Bilo bi nam drago da se uključe kandidati iz Istre! – rekao nam je producent i direktor projekta Niko Marković. –  Javite se čekamo na vas! Hvala “Regional Expressu” na podršci! Naravno, za moguće pokrovitelje, donatore i moguće sponzore u našim emisijama ima jako puno prostora i svaka pomoć bit će nam dobrodošla! – dodaje Mar
ković.

izvor: regional expres