Walter et Les Mandrills u Kinu Grič!

Nakon domaće riječke publike priliku da uživo osjete vibru Waltera et Les Mandrillsa imat će Zagrepčani. Zaokružite na kalendarima petak 06.05. i uz to napišite Kino Grič, Jurišićeva 6. Walter et Les Mandrills ne morate zapisati samo označite da će to biti žestoka svirka, do j***!

Nabrijani punk-rock ritmovi Valtera Kocijančića, osnivača i vođe riječke punk grupe Paraf, savršeno su se preklopili s neobuzdanom energijom grupe Mandrili. Njihova interakcija rezultirala je Valterovim povratničkim albumom „Apstinencija“, u izdanju Aquarius Recordsa, koji su glazbeni kritičari ovako doživjeli: „…nude 11 izvanvremenih komada melodioznog punka kakvog se ne bi posramili ni Green Day ni današnji nabrijani klinci iz garaže.”* ili „…Kada je nešto toliko dobro, bilo bi šteta da ostane samo na jednom izdanju…“**
Pa sad, vi ne morate vjerovati drugima, najbolje bi bilo da se uvjerite sami! Osim „Apstinencije“ bit će tu i pokoja iz faze Parafa, za sve one koji su krajem 70-ih odrastali uz rifove očeve punka na našim prostorima.
I samo nemojte poslije pjevati „..godinama sam od tebe bježao ili po moderno apstinirao“ jer imate priliku za 30 kunića provesti j***** večer. To je za ulaznicu koju kupujete na blagajni kina; cugu možete popiti u kinu ili na klupici u parku. Vrata se otvaraju od 21 sat, a koncert počinje sat kasnije. Pretprodaje ulaznica nema, zato u petak 06.05. pravac Jurišićeva 6!