PLAYONE (D`Knock i DJ Fresh Jay) -TILL THE END OF TIME- SVJETSKA PREMIJERA NOVOG SINGLA I NAJAVA LIVEINTHEMIX.TV SUMMER TOUR 2011

Ovih dana je i službeno u svjetskim medijima Kraljica House Glazbe Barbara Tucker najavila novi single Let it Shine 2011 u produkciji dvojca PlayOne (Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay). Remixeve će raditi top imena svjetske produkcije što je velika čast s obzirom da su hrvatski producenti i koautori glazbe. Razlog tome je upješna produkcija PlayOne-a na singlu  Feeling like a Superstar, koji je bio i na Billboard Dance chartu u top10.

Ovo je uvertira njihovog producentskog rada u 2011-toj te najava turneje Liveinthemix.tv Summer tour 2011 koja će kulminaciju imati 31.7. na ATP-u u Umagu,kada će PlayOne sa svojim gostima imati nastup.
Osim aktivne glazbeno producentske djelatnosti Darko Juranović i Fresh Jay su vlasnici internet televizije LiveInTheMix  www.liveinthemix.tv  te kompanije Urbani Zvuk Entertainment www.urbanizvuk.hr, koja se bavi izradom visokokvalitetnih video spotova,dokumentarnih filmova itd. U sklopu spomenute turneje priprema se i Cd Liveinthemix.tv ,a najavni singl cijelog projekta je PLAYONE-TILL THE END OF TIME  koji ovih dana počinje sa svjetskom promocijom. Ženski vokal koji se pojavljuje u pjesmi pripada sjajnoj pjevačici Sandri Berković.Radio Edit ovog singla je pohvaljen od strane Shapehiftersa i Freemasonsa te će zasigurno ovo ljeto biti nezaobilazni hit u većini klubova.Pjesma je ujedno i nova himna stranice Index Nightlife.