novi spot Dine Merlina za pjesmu Undo

Nakon velikog uspjeha na upravo završenom Eurosongu na kojem je sa svojom pjesmom Love in Rewind skrenuo na sebe pažnju europske publike, Dino Merlin nema vremena za odmor.Protekla dva vikenda održao je izuzetno uspješne koncerte: u Ljubljani na ljetnoj pozornici Križanke, te u Beču u hali Gasometer. Upravo na bečkom koncertu, pred tisućama dobro raspoloženih fanova Dine Merlina koji žive u Austriji, održana je i zvanična premijera novog spota za pjesmu Undo.

Riječ je o pjesmi koja se kao ‘bezimena’ našla na kompilaciji Dine Merlina objavljenoj za m:tel. Nakon akcije među Dininim fanovima, odlučeno je da pjesma dobije ime ‘Undo’. Snimanje spota povjereno je talentiranoj ekipi predvođenoj scenarističko-redateljskim dvojcem:  Emir Kapetanović i Saša Peševski. Ova dvojica mladića studenti su završne godine režije na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti u klasi profesora Elmira Jukića i Pjera Žalice.
Glavne uloge u spotu ostvarili su renomirani glumci Zana Marjanović i Moamer Kasumović, dok su se u epizodnim ulogama našli Mahir BeatHouse – dugogodišnji član Merlinovog benda, kao i sam Dino Merlin koji se u spotu pojavljuje tek nekoliko sekundi. Majstor fotografije je Erol Zubčević, a kostimografkinja Gordana Gasha Miladinović. „Pri izradi scenarija, koji govori o yuppie djevojci što luta u potrazi za odgovorom na pitanje svoje egzistencije, nesvjesna da se taj odgovor nalazi tik ispred njenog nosa, Saša i ja smo imali identične vizuelne asocijacije koje smo uz pomoć fantastičnih glumaca Zane i Moamera pretočili u naše viđenje pjesme Undo“ objašnjava Kapetanović.Naredni koncert Dine Merlina u sklopu turneje ‘Ispočetka’ održat će se u Opatiji na ljetnoj pozornici, u subotu  09. 07. 2011. a do tada
pogledajte video-spot za pjesmu Undo OVDJE.