Massimov videospot “Iz jednog pogleda” premijerno na regionalnom MTV-ju!

Višestruki dobitnik Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu snimio je ovih dana u Zadru videospot za novi singl “Iz jednog pogleda”. Massimov novi videospot “Iz jednog pogleda” premijerno pogledajte u ponedjeljak, 8. kolovoza u 20 sati na regionalnom MTV-ju te na mtv.com.hr!

“Želja nam je bila snimiti Pozdrav suncu u zoru, no prvi put u tome nas je spriječila nevera tako da smo ustajali u četiri ujutro u nekoliko navrata”, kazao je Massimo koji je za snimanje spota osim Pozdrava suncu, omiljenog okupljališta Zadrana i turista, odabrao i zadarski Muzej antičkog stakla te vizure bivše tvornice “Boris Kidrič”. Spot je režirao poznati majstor videospotova Radislav Jovanov Gonzo, kojeg s Massimom veže dugogodišnja i plodonosna suradnja, a ovaj put želja im je bila uz minimalno kolorita, ali puno detalja dočarati tekst i emociju pjesme “Iz jednog pogleda”. Glazbu, tekst i aranžman ove pjesme, koja će se naći na Massimovom novom studijskom albumu, potpisuje Predrag Martinjak P’Eggy. Osim Massima koji je odsvirao neke električne gitare, u snimanju su sudjelovali basist Goran Delač, braća Matošević – Marko za bubnjevima i gitarist Dalibor Pipo te Željko Romac na akustičnoj gitari.
Massimo će i ovim videospotom dokazati zašto mu sintagma The Voice tako lijepo pristaje i zašto je jedan od najvećih glazbenika u regiji, ali i to da bi se odlično snašao u kakvoj filmskoj ulozi. “Iz jednog pogleda” prekrasna je ljubavna pjesma koja svakim novim slušanjem sve više privlači, a možete je čuti na radio postajama kao i na Massimovom službenom Facebooku: http://www.facebook.com/#!/pages/Massimo-Official/140766042672963