ULAZNICE ZA 2. MEMORIJALNI TURNIR FERDO SPAJIĆ

Na drugom izdanju Memorijalnog turnira hokeja na ledu Ferdo Spajić zagrebačku publiku očekuje pravi hokejaški spektakl! U razdoblju od 2. do 4. rujna 2011. u Ledenoj dvorani Doma sportova zagrebački Medvjedi ugostit će vrhunske europske hokejske klubove: češke HC VITKOVICE, švicarski EV ZUG i njemački EHC MÜNCHEN. Elitno europsko sportsko društvo i organizacija drugog izdanja Memorijalnog turnira uvod su u sportske zanimljivosti kojima će vodstvo, igrači i navijači Medveščaka obilježiti 50. sezonu Kluba koja se slavi upravo ove sezone!


Prodaja ulaznica za 2. memorijalni turnir Ferdo Spajić kreću u petak  8.  srpnja 2011. u 12 sati po cijeni od 30 kuna za dnevnu ulaznicu a koja uključuje ulaz na 2 utakmice u istom danu.

Vlasnici Medveščakovih sezonskih ulaznica za sezonu 2011./2012. ostvaruju mogućnost pogodnije kupovine dnevne ulaznice po cijeni od 15 kuna. Pogodnost je moguće ostvariti uz predočenje sezonskog vauchera u EVENTIM Ticket Shop – Jurišićeva 2 u Zagrebu isključivo u periodu od 8. srpnja do 1. kolovoza 2011. (Detaljnije informacije potražite u novosti SEZONCI POVOLJNIJE NA TURNIR FERDO SPAJIĆ)Ulaznice za djecu do 10 godina starosti i u pratnji roditelja (uz jednu roditeljsku moguća je jedna dječja ulaznica) su besplatne. Ulaznice se preuzimaju kod kupovine ulaznica za odrasle a dječja ulaznica MORA biti numeracijom sjedala povezana s ulaznicom za odraslu osobu!