Bivša kraljica Hrvatske otkrila da je navijačica Dinama

Mnogi su odmah posumnjali da su naše ljepotice pohrlile k realovcima iako su  prve  vijesti na to upučivale.Tina Katanić koja je i sama nosila reviju koja se održavala u poznatom hotelu u koji su odsjeli igrači Reala to opovrgava.Znam da su svi odmah pomislili kako su djevojke došle zbog Reala, ali nema to nikakve veze. Uostalom, teško je vjerovati da bi osiguranje hotela pustilo skupinu nekakvih djevojaka koje nisu gošće u vrijeme kada su oni dolazili”, naglasila je.

Dio revije dizajnerice Mine Petre neki su igrači Reala i gledali.”Čula sam da su nas gledali, ali nisam nikoga vidjela. Možda su gledali kroz otvorena vrata ili kroz staklo, jer u ‘Smaragdnu dvoranu’ nisu ulazili. Ako su nas gledali, onda smo imali najskuplju publiku do sada”, istaknula je Tina, koja je utakmicu gledala u kafiću
“Ulaznica mi je bila preskupa, pa sam utakmicu gledala s prijateljima u kafiću” otkrila je.Možda je mogla tražiti ulaznicu nekog realovca.”Dajte, molim vas, navijačica sam Dinama”, zaključila je na kraju.