COLD SNAP IMA NOVI SPOT – SNAP

Divljanje u bolnici, lutke na napuhavanje, buđenje na WC-u, čudan način hoda, slijetanje auta sa svima članovima benda u rijeku Dravu – samo su neke od scena najluđeg glazbenog spota na području jugoistočne Europe.’Puknuti’ – to se bar svima jednom dogodilo. Upravo je to naziv pjesme i novog spota varaždinske grupe Cold Snap.Prije nešto manje od godinu dana, Cold Snap je objavio prvi singl i video spot “Bongo Bong” sa posljednjeg albuma ‘Perfection’ koji  se prikazuje na TV postajama diljem svijeta, a na you tube stranici ima gotovo 200 000 pogleda.Video  ‘SNAP’ objaviti će američka nezavisna televizija BLANK TV i uvrstiti ga na svoj You Tube kanal koju trenutno ima više od 220 000 pretplatnika.

U samo dva dana snimalo se čak 37 sati i uz velike količine Red Bulla, snimljen je izuzetno atraktivan video spot na više od 20 lokacija snimanja od kojih je sigurno najneobičnija bolnica prepuna pacijenata,  također  se pojavljuje nekoliko simpatičnih statista, razbijen auto jedva u  voznom stanju koji luduje po svim ulicama u svim smjerovima, pomaknuti članovi benda koji su za potrebe spota, u autu koji je jurio 50km/h, odlučili uletjeti u rijeku Dravu. Sve to snimale su čak 4 kamere od kojih je jedna išla i pod vodu zajedno sa bendom Cold Snap.Scenarij i režiju spota potpisuje Jan Kerekeš, direktor fotografije je Mario Mlakar, montažu spota i postprodukciju radili su Vedran Tomac i Igor Raguž iz Smartcube Productions, oko svjetla i atmosfere brinuli su se Nikola Sučević, Tamara Dugandžija i Ante Knežević, dok kostime i odjeću potpisuje Warehouse. Veliko hvala  Općoj bolnici Varaždin, tolerantnim sugrađanima i sjajnoj ekipi koja je zaista u svako smislu išla DO KRAJA!!!
Spot možete pogledati  na You Tubeu ako upišete COLD SNAP – SNAP MIG music ili na linku:  http://www.youtube.com/watch?v=dJqsM6c5SSM