Dino Merlin i drugu noć u Beogradskoj areni

Za samo četiri dana fanovi su pokupovali sve ulaznice koje su bile puštene u prodaju, čime su postavljeni novi rekordi.Redovi koji su se formirali ispred blagajne Beogradske arene, kao i činjenica da je za prva četiri sata prodano više od 2500 karata, samo su dokaz koliko je Dino Merlin popularan u Srbiji i koliko se dugo čekalo na njegov koncert.

Na zadovoljstvo svih onih koji nisu stigli osigurati ulaznice za ovaj veliki spektakl, organizatori koncerta i menadžment umjetnika portvrdili su da će se Dino Merlin pojaviti na sceni Beogradske arene i sljedeću noć – u subotu 26. studenog!
“Sretan sam što mi je publika u Srbiji ovim pokazala koliko im je stalo. Radi svih onih fanova koji nisu stigli nabaviti ulaznice, odlučio sam održati još jedan koncert u Beogradu. Moja publika zaslužuje najbolje i zato ću dati svoj maksimum. Vidimo se u petak i subotu zadnjeg vikenda u novembru”, poručio je Dino Merlin. Svi oni koji nisu stigli kupiti karte za prvi koncert, u prilici su to učiniti za drugi i to putem web sitea www.tickets.rs  po cijenama: 2200 din. za fan pit, 2000 din. za parter i od 1800 – 2500 din. za tribine.