Ekskluzivne linije sata Tendence Medveščak

KHL Medveščak Zagreb i urarski brend Tendence predstavljaju ekskluzivan ”TENDENCE Medveščak” ručni sat čiji su ambasadori hokejaši Medveščaka – Frank Banham, Vjačeslav Truhno i Sasha Pokulok!Švicarski urarski brend Tendence i zagrebački KHL Medveščak započeli su zanimljivu kreativnu suradnju čiji je rezultat vrlo atraktivan ručni sat koji će ubuduće krasiti zapešća Medvjeda. Atraktivnog izgleda, većih dimenzija kućišta, ručni sat ”Tendence Medveščak” prije svega je prepoznatljiv zbog odlične kombinacije medveščakove plave i crne boje te glave – logotipa Medvjeda koji dominira središnjicom samog mehanizma. Ovaj sat odlično će se uklopiti u cjelokupnu priču o zagrebačkim Medvjedima, a dizajnom simbolizira energiju, atraktivnost i dinamiku hokejaške igre.

Posebni ambasadori ekskluzivne linije sata ”Tendence Medveščak” su igrači Frank Banham, Vjačeslav Truhno i Sasha Pokulok koji su ujedno i akteri atraktivne kreativne kampanje koja prati predstavljanje sata, a koju je snimila hrvatska fotografkinja Maja Kljaić. Ipak priliku da na svojoj ruci “nose” zagrebačkog Medvjeda imat će samo 250 najsretnijih i najzagriženijih obožavatelja ovog popularnog zagrebačkog kluba jer ova ekskluzivna limitirana serija predviđena je za sve one prepoznatljivog sportskog stila.
Sigurno je da će  satovi ”Tendence Medveščak” donijeti svojevrsnu revoluciju u Hrvatskom i regionalnom urarstvu, biznisu i sportu, ponajprije zbog činjenice da su dva uspješna branda – Tendence i KHL Medveščak, predstavili proizvod koji će već na prvi pogled osvojiti sve generacije zaluđene vrhunskom tehnologijom, sportom i hokejaškom igrom. Ovime su Mevjedi, ali i svi njihovi obožavatelji, dobili kvalitetan i ekskluzivan bezvremenski modni dodatak.Tendence satovi na hrvatskom tržištu pojavili su se prije nepunih godinu dana, a ekskluzivni distributer za ovaj urarski brand u Hrvatskoj je tvrtka Vauroom. Tendence satove krasi privlačan dizajn pa iako na prvi pogled djeluju pomalo ekstravagantno, njihove velike i upečatljive brojke te niz detalja ovu kolekciju satova čine posebnom i nadasve nosivom. Zanimljivost je da su ovi satovi poprilično luksuzni, a opet ne preskupi što će sigurno privući ljubitelje kvalitetnih i lijepih satova.
”Tendence Medveščak” satovi prodavat će se ekskluzivno u:
VAUROOM, Teslina 11, Zagreb
ZIG ZIG FAN SHOP, Teslina 6, Zagreb
MEDVEŠČAK WEB SHOP, http://shop.medvescak.com