Koncert ApsoLuda u Purgeraju

APSOLUD, Purgeraj i Aquarius Records/Morris studiodonose vam koncert ApsoLuda u Purgeraju (Zagreb, Park Ribnjak) u srijeda, 12.10. 2011. u 21h, free upad
Bit će kuršlus, bit će albuma za kupit i ukrast, bit će žena i muškaraca, alkohola, ljudi dobre volje i lipe zabave pa se pojavite….

ApsoLud inače tvore četiri podrijetlom raznovrsna kršna mladića; Igor, Marko, Fran i Jakov, sa pripadajućim instrumentima i zvukovima koje proizvode, a kojima bi se mogli pripisati žanrovski atributi poput funk, rock, hip hop, progressive, garage, industrial, surf i, štajaznam, swing. Iz nekog neobjašnjivog razloga basist Jakov najbolje igra ping-pong, a gitarist Marko može pojesti cijelo pečeno pile u manje od pet minuta, i to u umaku od ananasa ili neke slične nebuloze. A kad smo već kod nebuloza, postoji taj jedan bend po imenu ApsoLud čiji se album zove „Nebuloze“. Pod njihovim infom na fejsu stoji: uglavnom smo pod utjecajem atmosferskog tlaka, opojnih sredstava, kozmičkih sila i tako to, iako nikad nije dokazano.