Management Eltona Johna preuzima 2CELLOS!

Luka šulić i Stjepan Hauser s turneje šalju sjajne vijesti: Rocket Music Entertainment predvođen Sir Elton Johnom, odlučio je voditi management popularnog hrvatskog dvojca s impresivnom inozemnom karijerom te je pokrenuo ukidanje ugovora s prijašnjim managementom.Ovakav zanimljiv transfer ni ne čudi jer su 2CELLOS već mjesecima na turneji s Eltonom Johnom koja još uvijek traje. Tako su talent i upornost dvojicu čelista odveli u društvo poznatih inozemnih zvijezda koje Rocket Music Entertainment zastupa, tu su prije svega naravno Elton John, James Blunt, Lily Allen i Leon Russell.

Sretni smo što smo već na početku karijere prešli u ovako jak management To je jedna ogromna stepenica više za nas i našu karijeru. Na promjeni managementa inistirao je Elton John koji nas je uvjerio da je Rocket najbolje mjesto za nas te da je to velika i moćna tvrtka koja bi se mogla odlicno brinuti o 2CELLOS. .“ poručuje popularni dvojac.
2CELLOS su trenutačno u Japanu gdje promoviraju svoj prvi album 2CELLOS LUKA SULIC & STJEPAN HAUSER (Sony Classical/Menart). Prije Japana dečki su posjetili i Las Vegas, a nakon Japana odlaze u Litvu, Latviju, Rusiju, Ukrajinu, Australiju, Novi Zeland, Indoneziju i Singapur. Ondje će otvarati svaki koncert Eltona J
ohna.