Predin & Dedić tri tjedna na vrhu top liste Radio Istre!

Pjesma “Te noći kad umrem” u izvedbi Zorana Predina & Matije Dedića, s njihovog zajedničkog albuma “Tragovi u sjeti”, već je treći tjedan na prvom mjestu Top 15 Radio Istre. Pjesma Gorana Bregovića, koju je proslavilo Bijelo dugme, Predinu je, kako rado ističe, jedna od najdražih. Često ju je pjevao u ranu zoru s prijateljem iz mladosti kojeg više nema, a onda ju je ove godine odlučio i snimiti, potpuno minimalistički i ogoljenu, u suradnji s pijanistom Matijom Dedićem.

“Kad stigne vijest da si s pjesmom već treći tjedan na prvom mjestu obuzme te želja da svakog, koji je doprinio takvom rezultatu, osobno pozoveš na koncert i počastiš ga pjesmom. Nadam se, da ćemo što prije biti u mogućnosti sresti se i ‘Te noći kad umrem’, a i sve ostale pjesme, otpjevati zajedno”, komentirao je Zoran Predin odličnu poziciju pjesme na top listi Radio Istre i poslao veliki pozdrav slušateljicama i slušateljima.
Početkom tjedna u prodaju su puštene ulaznice za koncert Zorana Predina & Matije Dedića, koji će se održati 21. prosinca u Gradskom dramskom kazalištu Gavella. Publika u Gavelli premijerno će imati priliku čuti sve skladbe s albuma “Tragovi u sjeti”, u izdanju Aquarius Recordsa. Ulaznice su u prodaji na blagajni kazališta Gavella i u Aquarius Music Shopu (Varšavska 13).