Dražen Zečić i njegova publika potvrdili sretan datum

Već dugo se govori o “sretnom datumu” koji se ponavlja jednom u 100 godina.I kako onda ne priznati  da se 11.11.11.g. pokazao ne sretnim nego presretnim datumom u karijeri velikog Dražena Zečića. Koncert je opravdao sva očekivanja publike koja je uživala blizu četri sata u velikom koncertnom spektaklu.Nastup pred riječkom publikom nakon zajedničkog gledanja pobjedničke utakmice naše reprezentacije protiv Turske na velikom ekranu u Dvorani Mladost, bio je dodatni inpuls koji je još više motivirao Zeku u negovom nastupu.

Strastveni nogometni fan nije krio oduševljenje. I nakon mnogobrojnih koncerata koje je odradio ove godine od kojih svakako moramo napomenuti prepunu pulsku Arenu i  novu varaždinsku arenu, energija i veselje druženja s publikom ne posustaju.Organizatori Promocija d.o.o. i Scardona osigurali su vrhunsku  koncertnu produkciju, tri velika video zida te sjajan razglas koji je odlično funkcionirao i u zahtjevnoj dvorani „Mladosti“
Publika koju čine razne generacije i ovaj put je došla na svoje. Dražen se nije štedio. Publika je opet bila na nogama a atmosfera je bila usijana. Raspjevana publika došla je na svoje i sve je zračilo od pozitivne energije.Njegova energija najbolje dolazi do izražaja na velikim scenskim prostorima gdje se njegovom glasu pridružuje tisuće glasova iz publike. Najbolji pokazatelj uspjeha koncerta bila su na kraju koncerta nasmiješena lica zadovoljne publike a to je nešto što ne možete ničim kupiti.Koncert je bio i promocija njegovog posljednjeg albuma “Crni kralj i bijela dama”  koji je u nekoliko mjeseci prodan u zlatnoj nakladi. Uz njega su na koncertu nastupili riječka grupa Koktelsi i Ivana Kovač.