Ignor na 1. programu Hrvatskog radija premijerno predstavlja novi singl ‘Bio sam klinac’

Nakon odličnog lansiranja prvog singla ‘Rac’ i pratećeg video spota koji je zasjeo i na 1. mjesto top liste MTV-a, dečki iz grupe ignor odsvirali su brojne koncerte, napravili preinake u postavi benda i kao šećer na kraju, snimili novi singl ‘Bio sam klinac’.Krajem ljeta kvalitetu i nabrijanu energiju ovog mladog zagrebačkog benda prepoznao je i jedan od najboljih hrvatskih producenata – Denyken. Nakon toga započela je njihova super suradnja!

Denykenove kvalitete i ne treba previše isticati jer su njegov pristup i način rada uvijek drugačiji naspram bendova s kojima surađuje; za njega je uvijek izazov da im zvuk podigne na razinu više.U konačnici, od benda izvuče maksimum te sjajno definira njihov stil u jedan novi originalniji zvuk pa se se i u novom singlu ‘Bio sam klinac’ mogu čuti novi, za ignor, potpuno atipični glazbeni elementi poput čela, klavijatura… dok se za mastering pobrinuo Brad Blackwood. Novim singlom svi su više nego zadovoljni te su zaključili da je to ‘najeksperimentalnija’ pjesma ignoraJ.Ova simpatična ljubavna pjesma, predstavlja ignor u drugačijem svjetlu, a kod slušatelja će zasigurno izazvati i neka pomalo nostalgična sjećanja na neke prošle ljubavi…
Najmlađi bend Dancing Bear etikete od sada funkcionira u sljedećoj postavi: Paško Daniel ‘Pajo’ (vokal, ritam gitara), Filip Kolovrat – Nikolić ‘Fix’ (bubnjevi), dok su novi gitarist Dario Sakoman ‘Sax’ i novi basist Sven Mekinec ‘Sveki’.