MAX iz Amerike dolazi u Čakovec na MEF s pjesmom ‘Ne daj Bože da me ona zavoli’

…„U Americi je bilo fenomenalno! Snimio sam 3 nove pjesme, spot, i održao sjajan koncert. Amerikanci su se ‘ubili’ od pohvala, doslovce su bili fascinirani izvedbom i odabranim repertoarom. Jako sam sretan, tako da s velikim zadovoljstvom mogu reči da je misija u svakom smislu uspjela. :)…“Citirali smo Maxa koji je s velikim oduševljenjem podijelio svoje dojmove o Amerikancima  kojima je donio dašak starog kontinenta  i odveo ih na nezaboravno glazbeno putovanje koncertom koji je održao 05.11. u Murray Super Theateru u Salt Lake Cityju. S jednakim žarom priča o super atmosferi i izvanrednim glazbenicima u studiju gdje je snimio 3 nove pjesme za svoj novi album.

Nakon povratka iz Amerike, Max, iako opijen hvalospjevima, odmah kreće u ispunjavanje obaveza na domaćem terenu. Tako će nastupiti na MEF-u (Međimuskom festivalu zabavne glazbe) i predsatviti pjesmu  ‘Ne daj Bože da me ona zavoli’.Napisali su je također autori već objavljenog singla ‘Bolje da mi srca nema’, dakle tekstopisac je Leonardo Baksa Čeči, dok se za glazbu pobrinuo Toni Eterović.Solo violinu svira Ivan Japec, vrstan mladi violinist, momak za kojim su s radio Antene organizirali pravu potragu nakon što su vidjeli na youtube-u njegovu violinističku izvedbu  „Soundtracka za život“ Hladnog piva.
MEF će se održati u četvrtak, 24. studenog u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu s početkom u 20:00 sati, svira se uživo i prenosit će ga HRT.