Novi album Generala Wooa: “VERBALNI DELIKT”

Nećemo napisati da je album “VERBALNI DELIKT” najskidaniji albuma na MTV.COM.HR portalu. To već znate :).No zato želimo najaviti da će u četvrtak, 01.12.2011. General Woo održati zagrebačku promociju albuma prilično škakljivog sadržaja, a to je “VERBALNI DELIKT”. Na internet radiju 808 (Maksimirska 82, Zagreb)
Zašto mu je trebalo pet godina da napravi novi album? Zašto Verbalni delikt? Zašto je ovo jedna od najboljih ploča svih vremena u hrvatskoj diskografiji? General Woo će s vama podijeliti svoje mišljenje i stavove o stanju u zemlji, svijetu, svemiru, na glazbenoj sceni, karijeri, obitelji i životu.

Radio 808 možete pratiti na cijeloj planeti putem Interneta, a u zadnje vrijeme se vidi i slika iz studija – nemojte to propustiti, zvuk i sliku testirajte odmah – http://radio808.com/.
Istu večer 01.12. u zagrebačkom klubu Pepermint (Ilica 24, Zagreb) od 22 sata možete i čuti live izvedbe kritički i iskreno izrečenih pjesama s albuma.Party povodom izlaska albuma vrućim će održati DJ Phat Phillie i Bizzo Bodega, a vaš host iliti domaćin General Woo sprema eksploziju vaših audiovizualnih osjeta.
Osim promocije, General Woo kreće i u pohod po regiji. Uhvatite ga živog i živahnog:
30.11. Skopje Taxirat festival – General Woo feat. LiL Bear i Dirty Hairy.
Nepropustljivo. Nepopustljivo.