Oliver – Iz Sydney Opere u Lisinski, 28.11.!

Nakon uspješne australske turneje i rasprodanog koncerta u Sydney Opera House, čime je zaokružio (i dosanjao) veliki san o nastupima u najprestižnijim  svjetskim dvoranama, i nakon pune zagrebačke Arene prošle godine, Oliver će 28.11. zapjevati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, na mjestu koje već naziva svojim drugim domom.
‘Bilo je odlično. Fascinantno kakav je to prostor, dvorana za klasičnu glazbu, perfektne akustike. Sydney Opera House je svemir i prepoznaje se iz svemira, vizualno je drugačija od ostalih dvorana. Ipak, u Lisinskom se osjećam najugodnije i uskoro mu se vraćam’, rekao je Oliver, nakon koncerta u Sydneyju, u Glazbenom showu Dalibora Petka najavljujući svoj zagrebački koncert 28. studenog.

Uz pratnju vrhunskih glazbenika, predvođenih Elvisom Stanićem, Oliver će u Lisinskom ‘prošetati’ kroz svoj bogati opus, a publika će imati priliku čuti kako zvuče “Vridilo je”, “Jubavi mala”, “Dao bi se kladit”, “Galeb i ja”, “Magdalena” i mnoge druge pjesme u aranžmanima Elvisa Stanića.Iskusni morski vuk i Elvis Stanić Group udahnut će Vam dašak Mediterana, i učinit će ponedjeljak 28.11. danom kojeg ćete se još dugo, dugo sjećati! Bez puno filozofije, bez puno efekata, osjetite Oliverovu glazbu u izvornom obliku, jednostavnu, iskrenu i nepatvorenu, baš kakav je i on sam.Koncert počinje u 19.30 sati!Ulaznice potražite na blagajni i webu KD Vatroslava Lisinskog (www.lisinski.hr).