Suradnja zagrebačkih Medvjeda i multiplexa CineStar donosi dobrobit

Osim što će prvi sastav zagrebačkih Medvjeda od sada u kino svaki put kad im to obaveze dopuštaju, naravno uz svoje Stars Club kartice, suradnja zagrebačkih Medvjeda i multiplexa CineStar donosi dobrobit i za navijače Medvjeda i posjetitelje CineStar kina i to:- Stars Club korisnici od sada do kraja hokejske sezone uz predočenje svoje kartice ostvaruju 10% popusta na klupski asortiman u ZIG ZAG Fan Shopu u Teslinoj 6 u Zagrebu

– Stars Club nagrađuje ulaznicama za hokejski spektakl ARENA Ice Fever sve svoje članove koji prikupe najviše bodova ili dovedu nove članove u Stars Club u periodu od 01. 11. do 20. 12. 2011.
– ulaznica za hokejsku utakmicu u CineStaru vrijede više: svi posjetitelji utakmica hokeja, pri pokazu ulaznice za tjednu utakmicu hokeja, u CineStaru uz kupnju jednog menija, drugi dobiju gratis!
U sklopu nastavke suradnje CineStar je predstavio i najnovije Medveščak&CineStar navijačke menije – Medvjeđi Meni i Zig Zag Meni, koji uz kokice i napitke uključuju i Medveščakove promo artikle po promo cijenama, dostupne na koncesijama sva tri zagrebačka CineStara – Branimir, Avenue Mall i Arena Centar.