Tomislav bralić i klapa Intrade u emisiji kod Dalibora Petka – ‘Spremni smo za najveći izazov u karijeri’

Tomislav Bralić i Klapa Intrade, 08. prosinca nastupit će u zagrebačkoj Areni, a da su u izvrsnoj formi pokazali su u četvrtak gostujući u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’ na Narodnom radiju. Na koncertu će im se pridružiti i sjajan vokalni „dream team“  OLIVER DRAGOJEVIĆ, TONY CETINSKI, NINA BADRIĆ I  ZORICA KONDŽA! ‘Intenzivno se pripremamo. Bit će svega, puno gostiju i lipih pisama’, rekao je dobro raspoloženi Tomislav Bralić pjevajući hitove od ‘Croatio, iz duše te ljubim’, ‘Ispod tvoje boloture’, ‘Ne damo te pismo naša’ do najnovijeg velikog hita ‘Nisan te sriće’.

Nina Badrić javila se u emisiju otkrivajući da neumorno vježba pjesmu ‘Vilo moja’ koju će zapjevati kao njihova gošća na zagrebačkom koncertu. Priznala je da ima veliku tremu. ‘Bit će to čarobna noć’, rekao joj je Bralić, a ona uzvratila da se veseli što će njen prvi ovakav nastup biti upravo s klapom Intrade. Gostima se javio i Oliver Dragojević iz Australije, prenoseći pozdrave i poruku da Australci jedva čekaju njihov dolazak. Autor pjesme ‘Zora bila’, Pero Kozomara rekao je da im je Arena veoma hrabar potez, ali da Bog voli lude i hrabre.
Tony Cetinski priznao je da često na koncertima zapjeva pjesmu ‘Da te mogu pismom zvati’,  a to će pjevati i u Areni zajedno s  klapom Intrade. U Arenu dolazi i Anica Kovač i to kao veliki fan otkrivši da su njeni favoriti ”Zora bila’ i ‘Croatio, iz duše te ljubim’. Lidija Bačić pojavila se kao gošća iznenađenja u studiju, otkrivši da je Bralića za duet odabrala zbog njegove rašpe u glasu. Marija Husar opisala ih je kao dobre ljude s kojima je bilo čast dijeliti pozornicu i osvojiti Porina za zajedničku suradnju, a Zorica Kondža je rekla da su im koncerti nezaboravni i da se nada da će u Areni, u kojoj će i ona biti gošća, ljudi kao i dosad pjevati u glas sve njihove pjesme.
Tomislav Bralić i klapa Intrade te njihovi gosti očekuju vas 08. prosinca u zagrebačkoj Areni, a karte za ovaj koncert odlično se prodaju. Cijena ulaznica je