Božićni koncert sestara Husar i Martine Tomčić večeras u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’

Uoči nadolazećih blagdana Narodni radio odlučio je slušateljima prirediti lijepi božićni koncert. Uz pratnju gudačkog kvarteta i Saše Miočića na klaviru, uživo u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’ večeras će pjevati Ivana i Marija Husar te Martina Tomčić.

‘Veselimo se što ćemo na Narodnom radiju održati mali božićni koncert, ali s punom snagom. Božićno vrijeme je i nama nekako najdraže,  jer se pjesme mogu izvoditi tematski’, izjavila je uoči večerašnjeg nastupa Ivana Husar Mlinac.Na repertoaru će biti tradicionalne pjesme, popularne novoskladane blagdanske pjesme, ali i obrade s albuma ‘Plesni Božić’, Marije Husar Rimac.‘Osim što ćemo pjevati Martina, Marija i ja, pripremile smo i specijalno iznenađenje. Po prvi puta ćemo polaznicia naše škole Husar & Tomčić dati priliku da se prezentiraju pred najvećim auditorijem slušatelja. Bit će to vjerujte lijepo i veliko iznenađenje za sve’, najavila je Ivana.
Po završetku emisije, Marija i Ivana jure u Bjelovar, gdje će biti gošće posebnog božićnog koncerta, na kojem će zapjevati zajedno s Tajči.