DOĐITE NA ZIMSKI SAJAM MEDVJEDA I UNICEFA!

Zagrebački Medvjedi i UNICEF u subotu 10. prosinca u Teslinoj 6, ispred Medveščakovog Zig Zag Fan Shopa, organiziraju ”Zimski sajam” u sklopu kojega će prodajom UNICEF-ovih čestitki prikupljati sredstva za djecu koja ne idu u školu, nemaju pristup zdravstvenoj skrbi i žive u siromaštvu u Hrvatskoj i svijetu.Osim čestitki, svi posjetitelji ovog sajma imat će mogućnost kupnje i niza drugih poklona iz UNICEF-ovog asortimana, ali i priliku vidjeti kako izgleda ”krizni” UNICEF-ov šator koji će biti postavljen na ulici ispred samog Zig Zag Fan Shopa te se tako upoznati kako i na koji način UNICEF reagira u kriznim situacijama i humanitarnim katastrofama te vidjeti na koji način žive, školuju se i funkcioniraju djeca u zemljama gdje su izvanredno teški uvjeti života.

Zagrebački Medvjedi domaćini su ovog događaja tijekom kojega će prodavati čestitke, družiti se s djecom, svim kupcima potpisati kupljenje čestitke koje će se odmah moći poslati jer će u tu svrhu biti postavljen i poseban poštanski sandučić Hrvatske pošte s namjerom kako bi sve čestitke u što kraćem roku došle na željenu adresu. Igrači će također sve prisutne upozoriti na važnost bezbrižnog odrastanja svakog djeteta, na važnost sprečavanja nasilja među djecom i ukazati na dužnosti današnjeg društva u odgoju i obrazovanju djece i najmlađih.Subotnji zimski sajam je i svojevrsna proslava 65. rođendana UNICEF-a koji od prvog dana radi u službi djece svijeta, boreći se za njihova prava i poboljšavajući njihove živote te 20 godina od otvaranja kriznog ureda UNICEF-a u Hrvatskoj.
KHL Medveščak Zagreb kao jedini hokejski klub na svijetu koji nosi titulu partnera UNICEF-a ove godine također slavi 50. godina svog sportskog djelovanja, a ova zajednička akcija UNICEF-a i Medvjeda jedna je u nizu akcija kojima hokejaši zajedno sa svojim navijačima pomažu djeci u Hrvatskoj i svijetu!
Hokejašima Medveščaka i djelatnicima UNICEF-a na subotnjem druženju u ulozi domaćina i prodavača  čestitki pridružit će se i brojne poznate osobe.