IGRAČI I NAVIJAČI NA PREMIJERI DOKUMENTARCA O MEDVEŠČAKU

Sinoć  je u Cinestar IMAX multipleksu u zagrebačkom Arena Centru održana premijera dokumentarnog filma o zagrebačkom KHL Medveščak simboličnog naziva ”Tajna mog uspjeha”.Dokumentarni film sniman u maniri popularnih televizijskih ”reality” dokumentaraca prikazuje kako je zagrebački sportski hit – KHL Medveščak u samo tri sezone uspio postao sportski hit ne samo u Zagrebu i Hrvatskoj, već i diljem Europe. Film ”Tajna mog uspjeha” djelo je autorskog trojca Suzana Arslani, Vlado Boban i Ivan Selak, a predstavio je svijet iza ledenih kulisa Medveščaka, te bez imalo cenzure pokazao neviđenu priču o razvoju i promociji ovog zagrebačkog sportskog kolektiva, te kako i na koji je način se pripremala i realizirala ideja o najvećem hokejskom spektaklu Arena Ice Feveru, događaju koji je oduševio sve poklonike hokejskog sporta, građane Zagreba i Hrvatske i postao najgledaniji i najveći hokejski spektakl na ovim prostorima ikada organiziran.

Film je došao pogledati i Dario Kostović koji se Medvjedima pridružio tek ove sezone:
– Nisam bio u Areni, ali čuo sam priče koliko je to nevjerojatan događaj! Lani sam bio na Šalati, ali sada kad sam vidio ove snimke iz Arene i kakva je atmosfera bila tamo prošle sezone ne mogu vam niti objasniti riječima koliko sam nestrpljiv da izađemo na taj led pred našu publiku. A i sama priča o Medveščaku je nevjerojatna i doista me ne čudi kada mi kažu kako studenti na fakultetima uče na našem pozitivnom primjeru jer ovo je izvrsno odrađena sportska, ali i poslovna i marketinška priča. Svaka čast Damiru Gojanoviću i njegovim ljudima!
A kapetan Medveščaka Alan Letang je dodao:- Bez obzira što sam već igrao utakmice u Areni sada kada sam pogledao ove snimke i priče iz Arene sav sam se naježio i uzbuđen sam što i ove sezone igramo tamo i to 7 utakmica u nizu! Bit će to doista veliki spektakl kako na ledu tako i onaj na tribinama i to zahvaljujući našim navijačima koji su opravdano najvažniji dio ove priče i ovog filma o Medveščaku.


Tajna mog uspjeha – Trailer by evomalovidea