ISPRAĆAJ STARE GODINE U DRUŠTVU ZAGREBAČKIH MEDVJEDA

Ususret  sportskom spektaklu Arena Ice Fever Medvjedi ove subote (31. 12. 2011.) na zagrebačkom Cvjetnom trgu, u popularnoj Rakijarnici, točno u podne (12:00 h) organiziraju neobično druženje – ispraćaj stare godine uz prigodnu prodaju ulaznica za Arena Ice Fever uz brojne nagrade za ženski dio publike!

Hokejaši Medveščaka Vjačeslav Truhno, Tom Zanoški, Saša Martinović, Ryan Kinasewich i Frank Banham na Cvjetnom trgu sudjelovati  će u promotivnoj prodaji ulaznica za Arena Ice Fever presented by Pan uz brojne pogodnosti: za svaki kupljeni paket ulaznica dame mogu osvojiti jednu od vrijednih nagrada, na primjer one navijačice koje se odluče kupiti poseban paket ”UGRABI SVE” na poklon dobivaju paket ulaznica za ”GROZNICU UTORKOM”, ali i navijačke majice koje će im potpisati njihovi najomiljeniji igrači. Prilikom kupnje ulaznica najsretnije dame, kupnjom posebno označenih mjesta u sustavu prodaje ulaznica, dobit će i poseban poklon zlatarne ZAKS – Medveščakov srebrnjak izrađen povodom proslave 50. rođendana kluba!
Ulaz na događaj je slobodan i otvoren za sve, a hokejaši će i potpisivati ulaznice svima koji ih toga dana kupe na Cvjetnom trgu za jednu ili više utakmica koje u siječnju igraju u Areni Zagreb.