Marko Tolja emisiji Turki Party predstavio svoj live album “Božić u kazalištu”

Marko Tolja je danas, 6.prosinca u emisiji Turki Party na Drugom programu Hrvatskog radija, premijerno predstavio neke od pjesama sa live albuma „Božić u kazalištu“. Najavni singl albuma je pjesma „Radujte se narodi“.

Cjelovečernji koncert sa simfonijskim orkestrom i zborom Opere  HNK “I.pl. Zajca” u Rijeci snimljen je 21.12.2010  prilikom kojeg je Marko izveo prekrasne svjetske i hrvatske božićne hitove kao sto su “Radujte se narodi”, “White Christmas”, “Zvončići”, “Veselje ti navješćujem” i druge uz Olja’zz Band (Branimir Gazdik, Ivan Pešut, Zvjezdan Ružić i Olja Dešić), Vocal Studio Maraton, dječicu iz Maratonovih glazbenih radionica “Čičak Muzičak” te goste Dianu Grubišić (harfa) i Elvisa Stanića (harmonika).Rezultat tog koncerta je CD i DVD “Božić u kazalištu”!
Za live album, u izdanju Aquarius recordsa i Maratona, sam Marko kaže: “Bio je to jedan od koncerata za pamćenje i presretan sam što smo ga snimili i audio i vizualno tako da uz CD izlazi i DVD. Meni je to jedan od mojih dosad najdražih koncerata “.