Nina: Za “NeBo” smo živjeli, smijali se, plakali, svađali se i izmirili se

 

 

 

 

02.12.2011, u Zagrebu  Nina Badrić  je u  društvu brojnih suradnika i medija predstavila svoj novi, dugoočekivani studijski album “NeBo”, u izdanju Aquarius Recordsa.”Danas želim predstaviti album koji smo radili zadnjih godinu i pol dana, moje nove pjesme, nešto što se zove život. Za ‘NeBo’ smo živjeli, smijali se, plakali, svađali se i izmirili”, kazala je Nina Badrić te dodala da je ‘NeBo’ njezin najzreliji i najdraži album u karijeri.

Nina je također brojnim novinarima predstavila i najuži suradnički tim koji je  s njom stvarao album, kao što su njeni dugogodišnji suradnici i prijatelji, producenti Ante Gelo i Darko Juranović D’Knock.
“Nina i ja maštali smo o istim stvarima, odrastali zajedno. Velika mi je čast sjediti tu na promociji jer je ona žena koja je održala konstantu u svom radu. Kao što kaže, na ovom smo albumu prošli poraze, pobjede, suze i smijeh. Nina je briljantan autor i zna spojiti različite ljude tako da to ispadne čarolija”, istaknuo je Darko Juranović D’Knock dok je Ante Gelo kazao da mu je super s Ninom surađivati jer ju je upoznao i u onim “najtežim situacijama – kroz koncerte – gdje odlično funkcionira” te dodao da je to muzičarima jako bitno i zato je smatraju jednom od najboljih glazbenica.