Sandra Bagarić nakon Prištine gostovala u Vukovaru

 

Nakon zapaženog nastupa na godišnjem dobrotvornom balu  AmCham Charity Ball na kojem je nastupila 10. prosinca u Prištini, na poziv Američke gospodarske  komore, Sandra Bagarić 14. prosinca pjevala je u Vukovaru, na božićnom humanitarnom koncertu „Božić u Vukovaru“. Baš kao i na njezinoj turneji „Ja ljubim…“ koju je započela u studenome, Sandru će u Vukovaru pratiti suprug i pijanist Darko Domitrović.
Vukovarski koncert održao se  u Hrvatskom domu, u sklopu humanitarne akcije Grada Vukovara,  te tako i pod posebnim pokroviteljstvom Grada, a sav prihod od koncertnih ulaznica namjenjen je   projektu „Asistent u nastavi“.

Neposredno prije početka koncerta, Sandra Bagarić  je  zajedno s gradonačelnikom grada Vukovara gospodinom Željkom  Sabom svečano otvorila  i prigodnu manifestaciju Božićna priča, koja potiče kulturu blagdanskog ukrašavanja gradova.Sandra je  za ovu prigodu pripremila program koji kombinira lijepe hrvatske i međunarodne božićne pjesme i dakako, neizostavne operetne napjeve.S početkom sljedeće godine, Sandra će nastaviti turneju „Ja ljubim…“ po hrvatskim gradovima, a već je najavila da će upravo u veljači, u mjesecu zaljubljenih, za svoje fanove pripremiti niz koncertnih iznenađenja.