Za Novu godinu na Stradunu TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE i JELENA ROZGA

Nakon rasprodanog, spektakularnog koncerta u Areni Zagreb, Tomislav Bralić i klapa Intrade proslaviti će još jednu uspješnu godinu  u Dubrovniku, gdje će zabavljati Dubrovčane i njihove goste na dočeku Nove 2012. godine na Stradunu. Uz legendarnu klapu Intrade i Tomislava Bralića, večernji spektakl obilježit će i nastup mega popularne Jelene Rozge.

Ove godine očekuje se čak 20.000 ljudi, što govori da će u Dubrovniku biti najveći doček Nove godine u Hrvatskoj. Dobru zabavu na dočeku Nove 2012. godine jamči odabir sjajnih izvođača hrvatske estradne scene, izvođača koji su obilježili 2011. godinu svojim nastupima po stadionima i Arenama.
Tako će Novu 2012. godinu Dubrovčani i njihovi gosti dočekati uz bogat zabavno-glazbeni program koji će trajati dva dana, a započinje tradicionalnim programom na Staru godinu. Gospare i njihove goste iz svih dijelova Hrvatske i inozemstva, iz stare u novu godinu uvest će Tomislav Bralić I  klapa Intrade pjesmama koje su oduševile glazbene gurmane  od sjevera do juga Lijepe Naše. Ludu zabavu  upotpunit će  Jelena Rozga koja je svojim uspješnicama zavladala glazbenim pozornicama u Hrvatskoj.