Leteći odred nakon 10 godina ponovno u Zagrebu!

25. veljače 2012. u Tvornici kulture u Zagrebu nakon 10 godina izbivanja sa zagrebačke scene ponovno će nastupiti legendarna pop-rock grupa Leteći Odred. Veliki zagrebački koncert događaj je kojim će sastav proslaviti 20 godina djelovanja te pokazati kako su i dalje jedan od najboljih pop-rock sastava u Hrvatskoj.

Leteći odred je sa svojom karijerom započeo prije 20 godina kada ih je otkrio, podržao i lansirao Husein Hasanefendić, poznatiji kao Hus, priznati i renomirani autor i vođa Parnog valjka. Tijekom dugogodišnje karijere Leteći odred prodao je na desetke tisuća albuma i postigao nekoliko zlatnih i srebrnih tiraža, te tri puta napunio zagrebačku dvoranu Doma sportova. Njihov zadnji koncert u Zagrebu je bio za Valentinovo 2002. godine. Nakon 10 godina vraćaju se u Zagreb svježi i puni elana, spremni za veliki koncert!
Karte za obljetnički koncert ove legendarne grupe već su u prodaji, a sve daljnje pojedinosti oko samoga koncerta možete pronaći na službenim Facebook stranicama Letećeg odreda i organizatora koncerta, agencije Selecta promotion.