MAMA STVORIĆ: IVAN CIJELI DAN PRIČA O UTAKMICI I MEDVJEDIMA

Medvjede je  na prvoj četvrtfinalnoj EBEL utakmici protiv češkog Znojma s tribina Ledene dvorane Doma sportova, točnije s tribine Sektora B, bodrio i Ivan Stvorić. Riječ je o 26-godišnjem Zagrepčaninu koji je početkom 2010. godine pretučen u čileanskom Santiagu, a čijoj je majci Vesni tada KHL Medveščak zajedno s GNK Dinamo platio avionsku kartu za Čile kako bi mogla biti uz sina koji je u to vrijeme bio u komi.

– Cijeli dan pričamo samo o utakmici i Medvjedima. Ivan je oduševljen atmosferom u dvorani, dečkima u momčadi i igrom prikazanom na ledu. Kaže da se igrači i navijači nadopunjuju, da su jedna savršena cjelina – počela je dan nakon prvog četvrtfinalnog ogleda Medvjeda i Znojma prepričavati Ivanove dojmove mama Vesna.
– Baš ga je podigla i osvježila ova utakmica. Ima više volje i entuzijazma za terapije.  Eto, ja doma kuham, a on vježba – sretno će gospođa Vesna.Ivan do sada nikada nije bio na utakmici Medvjeda. No, otkako je čuo da je najtrofejniji hrvatski klub u hokeju na ledu platio njegovoj majci put u Čile kako bi mogla biti uz njega u najtežim trenucima njegovog života, Medvjedi su mu postali idoli.Obitelji Stvorić još uvijek treba pomoć za Ivana.- HZZO plaća minimum. Kao recimo kada vam daju stakla i okvir za naočale koji košta od 27 kuna. Stoga, svaka pomoć nam je dobro došla. Svi koji žele pomoći Ivanu i njegovoj obitelji mogu to učiniti putem tekućeg računa njegove majke Vesne Stvorić u Hrvatskoj poštanskoj banci – 3213159357.